Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés

Rayo Vallecano vs Deportivo AlavésRayo VallecanoDeportivo Alavés

⚽ 2023-09-15 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Deportivo Alavés wordt op 2023-09-15 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Francisco heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Deportivo Alavés 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés, behaalde Rayo Vallecano 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Deportivo Alavés uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Rayo Vallecano: n/a
  • voor Deportivo Alavés: n/a

Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Rayo Vallecano en Deportivo Alavés:

Datum Uitslagen
2022-04-16 Deportivo Alavés 1 – 0 Rayo Vallecano
2021-12-18 Rayo Vallecano 2 – 0 Deportivo Alavés
2019-01-28 Deportivo Alavés 0 – 1 Rayo Vallecano
2018-09-22 Rayo Vallecano 1 – 5 Deportivo Alavés

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés H2H pagina aan.

Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Deportivo Alavés gespeeld in de La Liga op 2023-09-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Deportivo Alavés gespeeld in de La Liga op 2023-09-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Rayo Vallecano tegen Deportivo Alavés?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Rayo Vallecano tegen Deportivo Alavés te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rayo Vallecano vs Deportivo Alavés?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl