Rayo Vallecano vs Espanyol

Rayo Vallecano vs EspanyolRayo VallecanoEspanyol

⚽ 2023-05-21 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Espanyol Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Espanyol wordt op 2023-05-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 12:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Andoni Iraola heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Espanyol 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Rayo Vallecano vs Espanyol, behaalde Rayo Vallecano 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Espanyol uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Rayo Vallecano: n/a
  • voor Espanyol: n/a

Rayo Vallecano vs Espanyol Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Rayo Vallecano en Espanyol:

Datum Uitslagen
2022-08-19 Espanyol 0 – 2 Rayo Vallecano
2022-04-21 Espanyol 0 – 1 Rayo Vallecano
2021-12-05 Rayo Vallecano 1 – 0 Espanyol
2021-01-31 Espanyol 2 – 3 Rayo Vallecano

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Rayo Vallecano vs Espanyol H2H pagina aan.

Rayo Vallecano vs Espanyol voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Rayo Vallecano vs Espanyol Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Espanyol gespeeld in de La Liga op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Rayo Vallecano vs Espanyol Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Espanyol gespeeld in de La Liga op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Rayo Vallecano tegen Espanyol?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Rayo Vallecano tegen Espanyol te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rayo Vallecano vs Espanyol?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl