RB Leipzig vs Augsburg

RB Leipzig vs AugsburgRB LeipzigAugsburg

⚽ 2023-09-16 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Augsburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RB Leipzig en Augsburg wordt op 2023-09-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Rose heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Augsburg 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RB Leipzig vs Augsburg, behaalde RB Leipzig 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Augsburg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RB Leipzig: B. Šeško(1 goals/match);
  • voor Augsburg: n/a

RB Leipzig vs Augsburg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RB Leipzig en Augsburg:

Datum Uitslagen
2023-04-15 RB Leipzig 3 – 2 Augsburg
2022-10-22 Augsburg 3 – 3 RB Leipzig
2022-05-08 RB Leipzig 4 – 0 Augsburg
2021-12-15 Augsburg 1 – 1 RB Leipzig

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RB Leipzig vs Augsburg H2H pagina aan.

RB Leipzig vs Augsburg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RB Leipzig vs Augsburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RB Leipzig - Augsburg gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RB Leipzig vs Augsburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RB Leipzig - Augsburg gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RB Leipzig tegen Augsburg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RB Leipzig tegen Augsburg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RB Leipzig vs Augsburg?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl