RB Leipzig vs Bochum

RB Leipzig vs BochumRB LeipzigBochum

⚽ 2023-10-07 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Bochum Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RB Leipzig en Bochum wordt op 2023-10-07 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Rose heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bochum 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RB Leipzig vs Bochum, behaalde RB Leipzig 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Bochum uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RB Leipzig: n/a
  • voor Bochum: n/a

RB Leipzig vs Bochum Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RB Leipzig en Bochum:

Datum Uitslagen
2023-03-18 Bochum 1 – 0 RB Leipzig
2022-10-01 RB Leipzig 4 – 0 Bochum
2022-02-27 Bochum 0 – 1 RB Leipzig
2021-10-02 RB Leipzig 3 – 0 Bochum

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RB Leipzig vs Bochum H2H pagina aan.

RB Leipzig vs Bochum voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RB Leipzig vs Bochum Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RB Leipzig - Bochum gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RB Leipzig vs Bochum Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RB Leipzig - Bochum gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RB Leipzig tegen Bochum?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RB Leipzig tegen Bochum te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RB Leipzig vs Bochum?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd