Real Betis vs Atletico Madrid

Real Betis vs Atletico MadridReal BetisAtletico Madrid

⚽ 2023-08-20 – La Liga

 

Real Betis vs Atletico Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Betis en Atletico Madrid wordt op 2023-08-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Pellegrini heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Atletico Madrid 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Betis vs Atletico Madrid, behaalde Real Betis 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Atletico Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Betis: Willian José(1 goals/match);Ayoze Pérez(1 goals/match);
  • voor Atletico Madrid: n/a

Real Betis vs Atletico Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Betis en Atletico Madrid:

Datum Uitslagen
2023-04-02 Atletico Madrid 1 – 0 Real Betis
2022-10-23 Real Betis 1 – 2 Atletico Madrid
2022-03-06 Real Betis 1 – 3 Atletico Madrid
2021-10-31 Atletico Madrid 3 – 0 Real Betis

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Betis vs Atletico Madrid H2H pagina aan.

Real Betis vs Atletico Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Betis vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Betis - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Betis vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Betis - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Betis tegen Atletico Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Betis tegen Atletico Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Betis vs Atletico Madrid?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl