Real Madrid vs Monaco

Real Madrid vs MonacoReal MadridMonaco

🏀 2023-11-16 – Euroleague

 

Real Madrid vs Monaco Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Real Madrid tegen Monaco in de Euroleague begint om 19:45 op 2023-11-16. De thuisploeg komt met 9 overwinningen uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden, terwijl Monaco een 0.909 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Real Madrid met 1 overwinningen thuis, terwijl Monaco 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Real Madrid een gemiddeld puntenverschil van 12.8 punten, terwijl Monaco een gemiddeld puntenverschil van 11.1 punten heeft:

  • Real Madrid: 91.4 gemiddelde punten voor, 78.6 gemiddelde punten tegen
  • Monaco: 84.7 gemiddelde punten voor, 73.6 gemiddelde punten tegen

Real Madrid vs Monaco Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Real Madrid en Monaco:

Datum Uitslagen
2023-02-03 Monaco 91 – 95 Real Madrid
2022-12-08 Real Madrid 94 – 95 Monaco
2022-01-28 Monaco 84 – 90 Real Madrid
2021-10-13 Real Madrid 94 – 86 Monaco

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Real Madrid tegen Monaco wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Real Madrid vs Monaco Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Real Madrid en Monaco en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Real Madrid vs Monaco Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Real Madrid tegen Monaco die in de Euroleague op 2023-11-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Real Madrid vs Monaco Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Real Madrid tegen Monaco die in de Euroleague op 2023-11-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Real Madrid tegen Monaco?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Real Madrid tegen Monaco, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Madrid vs Monaco?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd