Real Madrid vs Sporting Braga

Real Madrid vs Sporting BragaReal MadridSporting Braga

⚽ 2023-11-08 – UEFA Champions League

 

Real Madrid vs Sporting Braga Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Madrid en Sporting Braga wordt op 2023-11-08 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Ancelotti heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sporting Braga 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Madrid vs Sporting Braga, behaalde Real Madrid 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sporting Braga uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Madrid: J. Bellingham(1 goals/match);Vinícius Júnior(1 goals/match);
  • voor Sporting Braga: n/a

Real Madrid vs Sporting Braga Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Madrid en Sporting Braga:

Datum Uitslagen
2023-10-24 Sporting Braga 1 – 2 Real Madrid
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Madrid vs Sporting Braga H2H pagina aan.

Real Madrid vs Sporting Braga voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Madrid vs Sporting Braga Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Madrid - Sporting Braga gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Madrid vs Sporting Braga Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Madrid - Sporting Braga gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Madrid tegen Sporting Braga?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Madrid tegen Sporting Braga te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Madrid vs Sporting Braga?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd