Real Madrid vs Valencia

Real Madrid vs ValenciaReal MadridValencia

🏀 2023-03-09 – Euroleague

 

Real Madrid vs Valencia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Real Madrid tegen Valencia in de Euroleague begint om 19:45 op 2023-03-09. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 21 gespeelde wedstrijden, terwijl Valencia een 0.524 procent winstpercentage heeft uit de laatste 21 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Real Madrid met 2 overwinningen thuis, terwijl Valencia 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Real Madrid een gemiddeld puntenverschil van 12.1 punten, terwijl Valencia een gemiddeld puntenverschil van 1.0 punten heeft:

  • Real Madrid: 87.8 gemiddelde punten voor, 75.7 gemiddelde punten tegen
  • Valencia: 85.0 gemiddelde punten voor, 84.0 gemiddelde punten tegen

Real Madrid vs Valencia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Real Madrid en Valencia:

Datum Uitslagen
2023-02-16 Real Madrid 86 – 85 Valencia
2022-12-04 Real Madrid 79 – 62 Valencia
2022-11-22 Valencia 73 – 80 Real Madrid
2022-02-06 Real Madrid 93 – 94 Valencia

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Real Madrid tegen Valencia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Real Madrid vs Valencia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Real Madrid en Valencia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Real Madrid vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Real Madrid tegen Valencia die in de Euroleague op 2023-03-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Real Madrid vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Real Madrid tegen Valencia die in de Euroleague op 2023-03-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Real Madrid tegen Valencia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Real Madrid tegen Valencia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Madrid vs Valencia?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,