Real Sociedad vs Getafe

Real Sociedad vs GetafeReal SociedadGetafe

⚽ 2023-09-24 – La Liga

 

Real Sociedad vs Getafe Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Sociedad en Getafe wordt op 2023-09-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 12:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Imanol Alguacil heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Getafe 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Sociedad vs Getafe, behaalde Real Sociedad 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Getafe uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Sociedad: n/a
  • voor Getafe: n/a

Real Sociedad vs Getafe Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Sociedad en Getafe:

Datum Uitslagen
2023-04-08 Real Sociedad 2 – 0 Getafe
2022-09-11 Getafe 2 – 1 Real Sociedad
2022-01-23 Real Sociedad 0 – 0 Getafe
2021-10-03 Getafe 1 – 1 Real Sociedad

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Sociedad vs Getafe H2H pagina aan.

Real Sociedad vs Getafe voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Sociedad vs Getafe Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Sociedad - Getafe gespeeld in de La Liga op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Sociedad vs Getafe Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Sociedad - Getafe gespeeld in de La Liga op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Sociedad tegen Getafe?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Sociedad tegen Getafe te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Sociedad vs Getafe?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd