Real Valladolid vs Mallorca

Real Valladolid vs MallorcaReal ValladolidMallorca

⚽ 2023-04-09 – La Liga

 

Real Valladolid vs Mallorca Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Valladolid en Mallorca wordt op 2023-04-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op TBA GMT. De ploeg onder leiding van coach Pacheta heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mallorca 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Valladolid vs Mallorca, behaalde Real Valladolid 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Mallorca uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Valladolid: n/a
  • voor Mallorca: n/a

Real Valladolid vs Mallorca Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Valladolid en Mallorca:

Datum Uitslagen
2023-01-07 Mallorca 1 – 0 Real Valladolid
2020-02-01 Mallorca 0 – 1 Real Valladolid
2019-11-03 Real Valladolid 3 – 0 Mallorca
2018-12-05 Real Valladolid 2 – 1 Mallorca

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Valladolid vs Mallorca H2H pagina aan.

Real Valladolid vs Mallorca voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Valladolid vs Mallorca Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Valladolid - Mallorca gespeeld in de La Liga op 2023-04-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Valladolid vs Mallorca Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Valladolid - Mallorca gespeeld in de La Liga op 2023-04-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Valladolid tegen Mallorca?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Valladolid tegen Mallorca te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Valladolid vs Mallorca?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl