Red Star Belgrade vs RB Leipzig

Red Star Belgrade vs RB LeipzigRed Star BelgradeRB Leipzig

⚽ 2023-11-07 – UEFA Champions League

 

Red Star Belgrade vs RB Leipzig Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Red Star Belgrade en RB Leipzig wordt op 2023-11-07 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Bakhar heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RB Leipzig 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Red Star Belgrade vs RB Leipzig, behaalde Red Star Belgrade 0 overwinningen in eigen huis, terwijl RB Leipzig uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Red Star Belgrade: O. Bukari(1 goals/match);
  • voor RB Leipzig: Dani Olmo(1 goals/match);

Red Star Belgrade vs RB Leipzig Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Red Star Belgrade en RB Leipzig:

Datum Uitslagen
2023-10-25 RB Leipzig 3 – 1 Red Star Belgrade
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Red Star Belgrade vs RB Leipzig H2H pagina aan.

Red Star Belgrade vs RB Leipzig voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Red Star Belgrade vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Red Star Belgrade - RB Leipzig gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Red Star Belgrade vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Red Star Belgrade - RB Leipzig gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Red Star Belgrade tegen RB Leipzig?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Red Star Belgrade tegen RB Leipzig te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Red Star Belgrade vs RB Leipzig?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd