Red Star Belgrade vs Young Boys

Red Star Belgrade vs Young BoysRed Star BelgradeYoung Boys

⚽ 2023-10-04 – UEFA Champions League

 

Red Star Belgrade vs Young Boys Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Red Star Belgrade en Young Boys wordt op 2023-10-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Bakhar heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Young Boys 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Red Star Belgrade vs Young Boys, behaalde Red Star Belgrade 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Young Boys uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Red Star Belgrade: O. Bukari(1 goals/match);
  • voor Young Boys: n/a

Red Star Belgrade vs Young Boys Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Red Star Belgrade en Young Boys:

Datum Uitslagen
2019-08-27 Red Star Belgrade 1 – 1 Young Boys
2019-08-21 Young Boys 2 – 2 Red Star Belgrade
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Red Star Belgrade vs Young Boys H2H pagina aan.

Red Star Belgrade vs Young Boys voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Red Star Belgrade vs Young Boys Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Red Star Belgrade - Young Boys gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Red Star Belgrade vs Young Boys Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Red Star Belgrade - Young Boys gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Red Star Belgrade tegen Young Boys?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Red Star Belgrade tegen Young Boys te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Red Star Belgrade vs Young Boys?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd