Rennes vs Angers SCO

Rennes vs Angers SCORennesAngers SCO

⚽ 2023-04-30 – Ligue 1

 

Rennes vs Angers SCO Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Rennes en Angers SCO wordt op 2023-04-30 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Génésio heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Angers SCO 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Rennes vs Angers SCO, behaalde Rennes 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Angers SCO uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Rennes: n/a
  • voor Angers SCO: n/a

Rennes vs Angers SCO Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Rennes en Angers SCO:

Datum Uitslagen
2022-10-23 Angers SCO 1 – 2 Rennes
2022-03-06 Rennes 2 – 0 Angers SCO
2021-08-29 Angers SCO 2 – 0 Rennes
2021-04-17 Angers SCO 0 – 3 Rennes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Rennes vs Angers SCO H2H pagina aan.

Rennes vs Angers SCO voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Rennes vs Angers SCO Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rennes - Angers SCO gespeeld in de Ligue 1 op 2023-04-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Rennes vs Angers SCO Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rennes - Angers SCO gespeeld in de Ligue 1 op 2023-04-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Rennes tegen Angers SCO?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Rennes tegen Angers SCO te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rennes vs Angers SCO?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl