RFC Seraing vs Westerlo

RFC Seraing vs WesterloRFC SeraingWesterlo

⚽ 2023-04-22 – First Division A

 

RFC Seraing vs Westerlo Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RFC Seraing en Westerlo wordt op 2023-04-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Legros heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Westerlo 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RFC Seraing vs Westerlo, behaalde RFC Seraing 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Westerlo uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RFC Seraing: n/a
  • voor Westerlo: E. Daci(1 goals/match);

RFC Seraing vs Westerlo Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RFC Seraing en Westerlo:

Datum Uitslagen
2022-10-14 Westerlo 2 – 2 RFC Seraing
2021-03-07 RFC Seraing 1 – 1 Westerlo
2021-01-24 Westerlo 4 – 3 RFC Seraing
2020-11-22 Westerlo 1 – 1 RFC Seraing

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RFC Seraing vs Westerlo H2H pagina aan.

RFC Seraing vs Westerlo voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RFC Seraing vs Westerlo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RFC Seraing - Westerlo gespeeld in de First Division A op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RFC Seraing vs Westerlo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RFC Seraing - Westerlo gespeeld in de First Division A op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RFC Seraing tegen Westerlo?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RFC Seraing tegen Westerlo te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RFC Seraing vs Westerlo?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,