RKC Waalwijk vs AZ

RKC Waalwijk vs AZRKC WaalwijkAZ

⚽ 2023-08-20 – Eredivisie

 

RKC Waalwijk vs AZ Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en AZ wordt op 2023-08-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 14:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach H. Fraser heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl AZ 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RKC Waalwijk vs AZ, behaalde RKC Waalwijk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl AZ uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RKC Waalwijk: M. Kramer(1 goals/match);
  • voor AZ: J. Clasie(1 goals/match);V. Pavlidis(1 goals/match);D. de Wit(1 goals/match);M. Lahdo(1 goals/match);R. van Bommel(1 goals/match);

RKC Waalwijk vs AZ Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RKC Waalwijk en AZ:

Datum Uitslagen
2023-04-23 AZ 3 – 0 RKC Waalwijk
2022-11-06 RKC Waalwijk 3 – 1 AZ
2022-05-15 AZ 1 – 3 RKC Waalwijk
2022-02-09 RKC Waalwijk 0 – 4 AZ

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RKC Waalwijk vs AZ H2H pagina aan.

RKC Waalwijk vs AZ voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RKC Waalwijk vs AZ Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RKC Waalwijk - AZ gespeeld in de Eredivisie op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RKC Waalwijk vs AZ Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RKC Waalwijk - AZ gespeeld in de Eredivisie op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RKC Waalwijk tegen AZ?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RKC Waalwijk tegen AZ te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RKC Waalwijk vs AZ?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl