RKC Waalwijk vs Twente

RKC Waalwijk vs TwenteRKC WaalwijkTwente

⚽ 2023-05-21 – Eredivisie

 

RKC Waalwijk vs Twente Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Twente wordt op 2023-05-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Oosting heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Twente 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RKC Waalwijk vs Twente, behaalde RKC Waalwijk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Twente uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RKC Waalwijk: n/a
  • voor Twente: n/a

RKC Waalwijk vs Twente Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RKC Waalwijk en Twente:

Datum Uitslagen
2022-10-30 Twente 3 – 0 RKC Waalwijk
2022-02-25 RKC Waalwijk 1 – 2 Twente
2021-12-12 Twente 2 – 1 RKC Waalwijk
2021-05-13 RKC Waalwijk 2 – 1 Twente

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RKC Waalwijk vs Twente H2H pagina aan.

RKC Waalwijk vs Twente voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RKC Waalwijk vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RKC Waalwijk - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RKC Waalwijk vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RKC Waalwijk - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RKC Waalwijk tegen Twente?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Twente te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RKC Waalwijk vs Twente?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,