RWDM vs Union Saint-Gilloise

RWDM vs Union Saint-GilloiseRWDMUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-09-28 – First Division A

 

RWDM vs Union Saint-Gilloise Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RWDM en Union Saint-Gilloise wordt op 2023-09-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Cláudio Caçapa heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Union Saint-Gilloise 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RWDM vs Union Saint-Gilloise, behaalde RWDM 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Union Saint-Gilloise uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RWDM: n/a
  • voor Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);

RWDM vs Union Saint-Gilloise Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RWDM en Union Saint-Gilloise:

Datum Uitslagen
2021-03-13 Union Saint-Gilloise 2 – 1 RWDM
2021-01-30 RWDM 0 – 2 Union Saint-Gilloise
2020-09-26 RWDM 3 – 1 Union Saint-Gilloise
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RWDM vs Union Saint-Gilloise H2H pagina aan.

RWDM vs Union Saint-Gilloise voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RWDM vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RWDM - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-09-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RWDM vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RWDM - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-09-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RWDM tegen Union Saint-Gilloise?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RWDM tegen Union Saint-Gilloise te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RWDM vs Union Saint-Gilloise?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl