Sampdoria vs Empoli

Sampdoria vs EmpoliSampdoriaEmpoli

⚽ 2023-05-15 – Serie A

 

Sampdoria vs Empoli Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sampdoria en Empoli wordt op 2023-05-15 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Stanković heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Empoli 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sampdoria vs Empoli, behaalde Sampdoria 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Empoli uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sampdoria: n/a
  • voor Empoli: n/a

Sampdoria vs Empoli Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sampdoria en Empoli:

Datum Uitslagen
2023-01-16 Empoli 1 – 0 Sampdoria
2022-02-19 Sampdoria 2 – 0 Empoli
2021-09-19 Empoli 0 – 3 Sampdoria
2019-05-12 Sampdoria 1 – 2 Empoli

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sampdoria vs Empoli H2H pagina aan.

Sampdoria vs Empoli voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sampdoria vs Empoli Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sampdoria - Empoli gespeeld in de Serie A op 2023-05-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sampdoria vs Empoli Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sampdoria - Empoli gespeeld in de Serie A op 2023-05-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sampdoria tegen Empoli?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sampdoria tegen Empoli te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sampdoria vs Empoli?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,