San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks

San Antonio Spurs vs Atlanta HawksSan Antonio SpursAtlanta Hawks

🏀 2023-03-19 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Atlanta Hawks in de NBA begint om 21:00 op 2023-03-19. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 69 gespeelde wedstrijden, terwijl Atlanta Hawks een 0.493 procent winstpercentage heeft uit de laatste 69 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 0 overwinningen thuis, terwijl Atlanta Hawks 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -9.6 punten, terwijl Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van -0.3 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 112.5 gemiddelde punten voor, 122.1 gemiddelde punten tegen
  • Atlanta Hawks: 117.2 gemiddelde punten voor, 117.5 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Atlanta Hawks:

Datum Uitslagen
2023-02-12 Atlanta Hawks 125 – 106 San Antonio Spurs
2022-07-14 San Antonio Spurs 86 – 87 Atlanta Hawks
2022-02-12 Atlanta Hawks 121 – 136 San Antonio Spurs
2021-11-25 San Antonio Spurs 106 – 124 Atlanta Hawks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Atlanta Hawks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Atlanta Hawks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-03-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-03-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Atlanta Hawks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Atlanta Hawks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Atlanta Hawks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,