San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets

San Antonio Spurs vs Brooklyn NetsSan Antonio SpursBrooklyn Nets

🏀 2023-01-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Brooklyn Nets in de NBA begint om 02:00 op 2023-01-18. De thuisploeg komt met 13 overwinningen uit de laatste 44 gespeelde wedstrijden, terwijl Brooklyn Nets een 0.643 procent winstpercentage heeft uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 0 overwinningen thuis, terwijl Brooklyn Nets 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -9.1 punten, terwijl Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van 3.3 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 112.6 gemiddelde punten voor, 121.7 gemiddelde punten tegen
  • Brooklyn Nets: 113.9 gemiddelde punten voor, 110.6 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Brooklyn Nets:

Datum Uitslagen
2023-01-03 Brooklyn Nets 139 – 103 San Antonio Spurs
2022-01-22 San Antonio Spurs 102 – 117 Brooklyn Nets
2022-01-09 Brooklyn Nets 121 – 119 San Antonio Spurs
2021-08-15 San Antonio Spurs 100 – 104 Brooklyn Nets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Brooklyn Nets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Brooklyn Nets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-01-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-01-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Brooklyn Nets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Brooklyn Nets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,