San Antonio Spurs vs Houston Rockets

San Antonio Spurs vs Houston RocketsSan Antonio SpursHouston Rockets

🏀 2023-10-17 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Houston Rockets in de NBA begint om 01:00 op 2023-10-17. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 1 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van 7.5 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 26 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 120.5 gemiddelde punten voor, 113 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 121 gemiddelde punten voor, 95 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2023-03-06 Houston Rockets 142 – 110 San Antonio Spurs
2023-03-05 San Antonio Spurs 110 – 122 Houston Rockets
2022-12-20 Houston Rockets 105 – 124 San Antonio Spurs
2022-12-09 San Antonio Spurs 118 – 109 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-10-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-10-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Houston Rockets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd