San Antonio Spurs vs Indiana Pacers

San Antonio Spurs vs Indiana PacersSan Antonio SpursIndiana Pacers

🏀 2023-03-03 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Indiana Pacers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Indiana Pacers in de NBA begint om 02:30 op 2023-03-03. De thuisploeg komt met 15 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Indiana Pacers een 0.444 procent winstpercentage heeft uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 0 overwinningen thuis, terwijl Indiana Pacers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -10.2 punten, terwijl Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.4 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 112.2 gemiddelde punten voor, 122.4 gemiddelde punten tegen
  • Indiana Pacers: 115.1 gemiddelde punten voor, 117.5 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Indiana Pacers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Indiana Pacers:

Datum Uitslagen
2022-10-22 Indiana Pacers 134 – 137 San Antonio Spurs
2022-03-13 San Antonio Spurs 108 – 119 Indiana Pacers
2021-11-02 Indiana Pacers 131 – 118 San Antonio Spurs
2021-04-20 Indiana Pacers 94 – 109 San Antonio Spurs

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Indiana Pacers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Indiana Pacers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Indiana Pacers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2023-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2023-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Indiana Pacers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Indiana Pacers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Indiana Pacers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,