San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers

San Antonio Spurs vs Los Angeles ClippersSan Antonio SpursLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-21 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Los Angeles Clippers in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-21. De thuisploeg komt met 3 overwinningen uit de laatste 13 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Clippers een 0.364 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 0 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Clippers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -13 punten, terwijl Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 1.9 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 111.2 gemiddelde punten voor, 124.2 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Clippers: 112.5 gemiddelde punten voor, 110.6 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Los Angeles Clippers:

Datum Uitslagen
2023-10-30 Los Angeles Clippers 123 – 83 San Antonio Spurs
2023-01-27 Los Angeles Clippers 138 – 100 San Antonio Spurs
2023-01-21 San Antonio Spurs 126 – 131 Los Angeles Clippers
2022-11-20 Los Angeles Clippers 119 – 97 San Antonio Spurs

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Los Angeles Clippers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Los Angeles Clippers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Los Angeles Clippers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Los Angeles Clippers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd