San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies

San Antonio Spurs vs Memphis GrizzliesSan Antonio SpursMemphis Grizzlies

🏀 2023-03-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-18. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 69 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.603 procent winstpercentage heeft uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 1 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -9.6 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 3.8 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 112.5 gemiddelde punten voor, 122.1 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 115.7 gemiddelde punten voor, 111.9 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2023-01-12 Memphis Grizzlies 135 – 129 San Antonio Spurs
2023-01-10 Memphis Grizzlies 121 – 113 San Antonio Spurs
2022-11-10 San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies
2022-07-16 San Antonio Spurs 90 – 87 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-03-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-03-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies?

Geplaatst in NBA Getagd met ,