San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves

San Antonio Spurs vs Minnesota TimberwolvesSan Antonio SpursMinnesota Timberwolves

🏀 2023-04-08 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Minnesota Timberwolves in de NBA begint om 21:00 op 2023-04-08. De thuisploeg komt met 20 overwinningen uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden, terwijl Minnesota Timberwolves een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 1 overwinningen thuis, terwijl Minnesota Timberwolves 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -10.4 punten, terwijl Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van -0.3 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 112.3 gemiddelde punten voor, 122.7 gemiddelde punten tegen
  • Minnesota Timberwolves: 115.4 gemiddelde punten voor, 115.7 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Minnesota Timberwolves:

Datum Uitslagen
2022-10-31 San Antonio Spurs 107 – 98 Minnesota Timberwolves
2022-10-27 Minnesota Timberwolves 134 – 122 San Antonio Spurs
2022-10-25 Minnesota Timberwolves 106 – 115 San Antonio Spurs
2022-04-08 Minnesota Timberwolves 127 – 121 San Antonio Spurs

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Minnesota Timberwolves wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Minnesota Timberwolves en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Minnesota Timberwolves?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Minnesota Timberwolves, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Minnesota Timberwolves?

Geplaatst in NBA Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl