Sevilla vs Espanyol

Sevilla vs EspanyolSevillaEspanyol

⚽ 2023-05-04 – La Liga

 

Sevilla vs Espanyol Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sevilla en Espanyol wordt op 2023-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Mendilibar heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Espanyol 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sevilla vs Espanyol, behaalde Sevilla 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Espanyol uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sevilla: n/a
  • voor Espanyol: n/a

Sevilla vs Espanyol Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sevilla en Espanyol:

Datum Uitslagen
2022-09-10 Espanyol 2 – 3 Sevilla
2022-02-20 Espanyol 1 – 1 Sevilla
2021-09-25 Sevilla 2 – 0 Espanyol
2020-02-16 Sevilla 2 – 2 Espanyol

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sevilla vs Espanyol H2H pagina aan.

Sevilla vs Espanyol voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sevilla vs Espanyol Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Espanyol gespeeld in de La Liga op 2023-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sevilla vs Espanyol Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Espanyol gespeeld in de La Liga op 2023-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sevilla tegen Espanyol?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sevilla tegen Espanyol te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sevilla vs Espanyol?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl