Sevilla vs Real Madrid

Sevilla vs Real MadridSevillaReal Madrid

⚽ 2023-10-21 – La Liga

 

Sevilla vs Real Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sevilla en Real Madrid wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Alonso heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Madrid 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sevilla vs Real Madrid, behaalde Sevilla 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sevilla: n/a
  • voor Real Madrid: J. Bellingham(1 goals/match);

Sevilla vs Real Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sevilla en Real Madrid:

Datum Uitslagen
2023-05-27 Sevilla 1 – 2 Real Madrid
2022-10-22 Real Madrid 3 – 1 Sevilla
2022-04-17 Sevilla 2 – 3 Real Madrid
2021-11-28 Real Madrid 2 – 1 Sevilla

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sevilla vs Real Madrid H2H pagina aan.

Sevilla vs Real Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sevilla vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Real Madrid gespeeld in de La Liga op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sevilla vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Real Madrid gespeeld in de La Liga op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sevilla tegen Real Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sevilla tegen Real Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sevilla vs Real Madrid?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd