Shakhtar Donetsk vs Barcelona

Shakhtar Donetsk vs BarcelonaShakhtar DonetskBarcelona

⚽ 2023-11-07 – UEFA Champions League

 

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Barcelona wordt op 2023-11-07 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Srna heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Barcelona 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Shakhtar Donetsk vs Barcelona, behaalde Shakhtar Donetsk 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Barcelona uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Shakhtar Donetsk: D. Sikan(1 goals/match);K. Kelsy(1 goals/match);
  • voor Barcelona: n/a

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Shakhtar Donetsk en Barcelona:

Datum Uitslagen
2023-10-25 Barcelona 2 – 1 Shakhtar Donetsk
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Shakhtar Donetsk vs Barcelona H2H pagina aan.

Shakhtar Donetsk vs Barcelona voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Barcelona gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Barcelona gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-11-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Shakhtar Donetsk tegen Barcelona?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Shakhtar Donetsk tegen Barcelona te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Shakhtar Donetsk vs Barcelona?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd