Shakhtar Donetsk vs Porto

Shakhtar Donetsk vs PortoShakhtar DonetskPorto

⚽ 2023-09-19 – UEFA Champions League

 

Shakhtar Donetsk vs Porto Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Porto wordt op 2023-09-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. van Leeuwen heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Porto 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Shakhtar Donetsk vs Porto, behaalde Shakhtar Donetsk 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Porto uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Shakhtar Donetsk: n/a
  • voor Porto: n/a

Shakhtar Donetsk vs Porto Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Shakhtar Donetsk en Porto:

Datum Uitslagen
2014-12-10 Porto 1 – 1 Shakhtar Donetsk
2014-09-30 Shakhtar Donetsk 2 – 2 Porto
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Shakhtar Donetsk vs Porto H2H pagina aan.

Shakhtar Donetsk vs Porto voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Shakhtar Donetsk vs Porto Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Porto gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-09-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Shakhtar Donetsk vs Porto Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Porto gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-09-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Shakhtar Donetsk tegen Porto?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Shakhtar Donetsk tegen Porto te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Shakhtar Donetsk vs Porto?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl