Sheffield United vs Everton

Sheffield United vs EvertonSheffield UnitedEverton

⚽ 2023-09-02 – Premier League

 

Sheffield United vs Everton Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sheffield United en Everton wordt op 2023-09-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 11:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Heckingbottom heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Everton 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sheffield United vs Everton, behaalde Sheffield United 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Everton uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sheffield United: J. Bogle(1 goals/match);
  • voor Everton: n/a

Sheffield United vs Everton Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sheffield United en Everton:

Datum Uitslagen
2021-05-16 Everton 0 – 1 Sheffield United
2020-12-26 Sheffield United 0 – 1 Everton
2020-07-20 Sheffield United 0 – 1 Everton
2019-09-21 Everton 0 – 2 Sheffield United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sheffield United vs Everton H2H pagina aan.

Sheffield United vs Everton voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sheffield United vs Everton Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Everton gespeeld in de Premier League op 2023-09-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sheffield United vs Everton Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Everton gespeeld in de Premier League op 2023-09-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sheffield United tegen Everton?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sheffield United tegen Everton te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sheffield United vs Everton?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl