Sheffield United vs Newcastle United

Sheffield United vs Newcastle UnitedSheffield UnitedNewcastle United

⚽ 2023-09-24 – Premier League

 

Sheffield United vs Newcastle United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sheffield United en Newcastle United wordt op 2023-09-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Heckingbottom heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Newcastle United 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sheffield United vs Newcastle United, behaalde Sheffield United 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Newcastle United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sheffield United: n/a
  • voor Newcastle United: n/a

Sheffield United vs Newcastle United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sheffield United en Newcastle United:

Datum Uitslagen
2021-05-19 Newcastle United 1 – 0 Sheffield United
2021-01-12 Sheffield United 1 – 0 Newcastle United
2020-06-21 Newcastle United 3 – 0 Sheffield United
2019-12-05 Sheffield United 0 – 2 Newcastle United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sheffield United vs Newcastle United H2H pagina aan.

Sheffield United vs Newcastle United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sheffield United vs Newcastle United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Newcastle United gespeeld in de Premier League op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sheffield United vs Newcastle United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Newcastle United gespeeld in de Premier League op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sheffield United tegen Newcastle United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sheffield United tegen Newcastle United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sheffield United vs Newcastle United?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd