Sparta Rotterdam vs Cambuur

Sparta Rotterdam vs CambuurSparta RotterdamCambuur

⚽ 2023-05-21 – Eredivisie

 

Sparta Rotterdam vs Cambuur Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Cambuur wordt op 2023-05-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Steijn heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cambuur 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sparta Rotterdam vs Cambuur, behaalde Sparta Rotterdam 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Cambuur uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sparta Rotterdam: n/a
  • voor Cambuur: n/a

Sparta Rotterdam vs Cambuur Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sparta Rotterdam en Cambuur:

Datum Uitslagen
2023-01-21 Cambuur 0 – 3 Sparta Rotterdam
2022-01-16 Cambuur 1 – 1 Sparta Rotterdam
2021-09-26 Sparta Rotterdam 0 – 4 Cambuur
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sparta Rotterdam vs Cambuur H2H pagina aan.

Sparta Rotterdam vs Cambuur voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sparta Rotterdam vs Cambuur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Cambuur gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sparta Rotterdam vs Cambuur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Cambuur gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sparta Rotterdam tegen Cambuur?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sparta Rotterdam tegen Cambuur te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sparta Rotterdam vs Cambuur?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,