Sparta Rotterdam vs Vitesse

Sparta Rotterdam vs VitesseSparta RotterdamVitesse

⚽ 2023-09-24 – Eredivisie

 

Sparta Rotterdam vs Vitesse Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Vitesse wordt op 2023-09-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 10:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Rijsdijk heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Vitesse 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sparta Rotterdam vs Vitesse, behaalde Sparta Rotterdam 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Vitesse uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sparta Rotterdam: n/a
  • voor Vitesse: n/a

Sparta Rotterdam vs Vitesse Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sparta Rotterdam en Vitesse:

Datum Uitslagen
2023-03-11 Sparta Rotterdam 3 – 1 Vitesse
2022-11-05 Vitesse 0 – 4 Sparta Rotterdam
2022-04-19 Vitesse 0 – 1 Sparta Rotterdam
2021-12-18 Sparta Rotterdam 2 – 2 Vitesse

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sparta Rotterdam vs Vitesse H2H pagina aan.

Sparta Rotterdam vs Vitesse voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sparta Rotterdam vs Vitesse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Vitesse gespeeld in de Eredivisie op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sparta Rotterdam vs Vitesse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Vitesse gespeeld in de Eredivisie op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sparta Rotterdam tegen Vitesse?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sparta Rotterdam tegen Vitesse te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sparta Rotterdam vs Vitesse?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd