Sporting Charleroi vs Genk

Sporting Charleroi vs GenkSporting CharleroiGenk

⚽ 2023-04-23 – First Division A

 

Sporting Charleroi vs Genk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Genk wordt op 2023-04-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Mazzù heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Genk 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sporting Charleroi vs Genk, behaalde Sporting Charleroi 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Genk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sporting Charleroi: n/a
  • voor Genk: P. Onuachu(0.84 goals/match);C. Dessers(1 goals/match);

Sporting Charleroi vs Genk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sporting Charleroi en Genk:

Datum Uitslagen
2022-11-04 Genk 4 – 1 Sporting Charleroi
2022-05-10 Genk 3 – 2 Sporting Charleroi
2022-05-06 Sporting Charleroi 2 – 2 Genk
2021-12-16 Genk 4 – 2 Sporting Charleroi

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sporting Charleroi vs Genk H2H pagina aan.

Sporting Charleroi vs Genk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sporting Charleroi vs Genk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sporting Charleroi - Genk gespeeld in de First Division A op 2023-04-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sporting Charleroi vs Genk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sporting Charleroi - Genk gespeeld in de First Division A op 2023-04-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sporting Charleroi tegen Genk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sporting Charleroi tegen Genk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sporting Charleroi vs Genk?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl