Standard Liège vs Zulte-Waregem

Standard Liège vs Zulte-WaregemStandard LiègeZulte-Waregem

⚽ 2023-03-18 – First Division A

 

Standard Liège vs Zulte-Waregem Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Standard Liège en Zulte-Waregem wordt op 2023-03-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Deila heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Zulte-Waregem 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Standard Liège vs Zulte-Waregem, behaalde Standard Liège 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Zulte-Waregem uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Standard Liège: n/a
  • voor Zulte-Waregem: n/a

Standard Liège vs Zulte-Waregem Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Standard Liège en Zulte-Waregem:

Datum Uitslagen
2022-10-29 Zulte-Waregem 0 – 3 Standard Liège
2021-12-26 Standard Liège 0 – 1 Zulte-Waregem
2021-08-01 Zulte-Waregem 1 – 2 Standard Liège
2021-02-21 Zulte-Waregem 3 – 2 Standard Liège

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Standard Liège vs Zulte-Waregem H2H pagina aan.

Standard Liège vs Zulte-Waregem voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Standard Liège vs Zulte-Waregem Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Standard Liège - Zulte-Waregem gespeeld in de First Division A op 2023-03-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Standard Liège vs Zulte-Waregem Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Standard Liège - Zulte-Waregem gespeeld in de First Division A op 2023-03-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Standard Liège tegen Zulte-Waregem?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Standard Liège tegen Zulte-Waregem te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Standard Liège vs Zulte-Waregem?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,