Toronto Raptors vs Atlanta Hawks

Toronto Raptors vs Atlanta HawksToronto RaptorsAtlanta Hawks

🏀 2023-01-15 – NBA

 

Toronto Raptors vs Atlanta Hawks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Toronto Raptors tegen Atlanta Hawks in de NBA begint om 01:30 op 2023-01-15. De thuisploeg komt met 19 overwinningen uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden, terwijl Atlanta Hawks een 0.463 procent winstpercentage heeft uit de laatste 41 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Toronto Raptors met 2 overwinningen thuis, terwijl Atlanta Hawks 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van 0.5 punten, terwijl Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van -1.3 punten heeft:

  • Toronto Raptors: 112 gemiddelde punten voor, 111.5 gemiddelde punten tegen
  • Atlanta Hawks: 115 gemiddelde punten voor, 116.3 gemiddelde punten tegen

Toronto Raptors vs Atlanta Hawks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Toronto Raptors en Atlanta Hawks:

Datum Uitslagen
2022-11-19 Atlanta Hawks 124 – 122 Toronto Raptors
2022-11-01 Toronto Raptors 139 – 109 Atlanta Hawks
2022-04-06 Toronto Raptors 118 – 108 Atlanta Hawks
2022-02-27 Atlanta Hawks 127 – 100 Toronto Raptors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Toronto Raptors tegen Atlanta Hawks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Toronto Raptors vs Atlanta Hawks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Toronto Raptors en Atlanta Hawks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Toronto Raptors vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-01-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Toronto Raptors vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-01-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Toronto Raptors tegen Atlanta Hawks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Atlanta Hawks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Toronto Raptors vs Atlanta Hawks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,