Toronto Raptors vs Denver Nuggets

Toronto Raptors vs Denver NuggetsToronto RaptorsDenver Nuggets

🏀 2023-03-15 – NBA

 

Toronto Raptors vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Toronto Raptors tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 00:30 op 2023-03-15. De thuisploeg komt met 32 overwinningen uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.676 procent winstpercentage heeft uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Toronto Raptors met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van 0.2 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 3.9 punten heeft:

  • Toronto Raptors: 112.4 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 116.9 gemiddelde punten voor, 113 gemiddelde punten tegen

Toronto Raptors vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Toronto Raptors en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2023-03-07 Denver Nuggets 118 – 113 Toronto Raptors
2022-03-13 Denver Nuggets 115 – 127 Toronto Raptors
2022-02-13 Toronto Raptors 109 – 110 Denver Nuggets
2021-04-30 Denver Nuggets 121 – 111 Toronto Raptors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Toronto Raptors tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Toronto Raptors vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Toronto Raptors en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Toronto Raptors vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Toronto Raptors vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Toronto Raptors tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Toronto Raptors vs Denver Nuggets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,