Toronto Raptors vs Detroit Pistons

Toronto Raptors vs Detroit PistonsToronto RaptorsDetroit Pistons

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Toronto Raptors tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 22:00 op 2023-11-19. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.167 procent winstpercentage heeft uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Toronto Raptors met 2 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van -2.4 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -4.6 punten heeft:

  • Toronto Raptors: 108.5 gemiddelde punten voor, 110.9 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 110.6 gemiddelde punten voor, 115.2 gemiddelde punten tegen

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Toronto Raptors en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2023-07-12 Detroit Pistons 94 – 90 Toronto Raptors
2023-03-24 Toronto Raptors 118 – 97 Detroit Pistons
2023-02-25 Detroit Pistons 91 – 95 Toronto Raptors
2023-02-12 Toronto Raptors 119 – 118 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Toronto Raptors tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Toronto Raptors en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2023-11-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2023-11-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Toronto Raptors tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Toronto Raptors vs Detroit Pistons?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd