Toronto Raptors vs New York Knicks

Toronto Raptors vs New York KnicksToronto RaptorsNew York Knicks

🏀 2023-01-23 – NBA

 

Toronto Raptors vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Toronto Raptors tegen New York Knicks in de NBA begint om 00:00 op 2023-01-23. De thuisploeg komt met 20 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.532 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Toronto Raptors met 0 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van 0 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 2.3 punten heeft:

  • Toronto Raptors: 112.5 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 114.3 gemiddelde punten voor, 112 gemiddelde punten tegen

Toronto Raptors vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Toronto Raptors en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2023-01-16 New York Knicks 121 – 123 Toronto Raptors
2023-01-07 Toronto Raptors 108 – 112 New York Knicks
2022-12-22 New York Knicks 106 – 113 Toronto Raptors
2022-04-11 New York Knicks 105 – 94 Toronto Raptors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Toronto Raptors tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Toronto Raptors vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Toronto Raptors en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Toronto Raptors vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-01-23 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Toronto Raptors vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-01-23 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Toronto Raptors tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Toronto Raptors vs New York Knicks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,