Twente vs Feyenoord

Twente vs FeyenoordTwenteFeyenoord

⚽ 2023-10-29 – Eredivisie

 

Twente vs Feyenoord Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Twente en Feyenoord wordt op 2023-10-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 11:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Oosting heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Feyenoord 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Twente vs Feyenoord, behaalde Twente 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Feyenoord uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Twente: n/a
  • voor Feyenoord: S. Giménez(1.44 goals/match);

Twente vs Feyenoord Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Twente en Feyenoord:

Datum Uitslagen
2023-01-29 Twente 1 – 1 Feyenoord
2022-10-09 Feyenoord 2 – 0 Twente
2022-05-15 Feyenoord 1 – 2 Twente
2021-12-15 Twente 2 – 1 Feyenoord

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Twente vs Feyenoord H2H pagina aan.

Twente vs Feyenoord voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Twente vs Feyenoord Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - Feyenoord gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Twente vs Feyenoord Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - Feyenoord gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Twente tegen Feyenoord?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Twente tegen Feyenoord te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Twente vs Feyenoord?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd