Twente vs PEC Zwolle

Twente vs PEC ZwolleTwentePEC Zwolle

⚽ 2023-08-20 – Eredivisie

 

Twente vs PEC Zwolle Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Twente en PEC Zwolle wordt op 2023-08-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Oosting heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PEC Zwolle 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Twente vs PEC Zwolle, behaalde Twente 2 overwinningen in eigen huis, terwijl PEC Zwolle uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Twente: R. van Wolfswinkel(2 goals/match);R. Pröpper(1 goals/match);M. Vlap(1 goals/match);
  • voor PEC Zwolle: L. Thy(1 goals/match);

Twente vs PEC Zwolle Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Twente en PEC Zwolle:

Datum Uitslagen
2022-03-19 Twente 1 – 0 PEC Zwolle
2021-12-18 PEC Zwolle 1 – 3 Twente
2021-04-10 PEC Zwolle 1 – 0 Twente
2020-10-31 Twente 5 – 1 PEC Zwolle

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Twente vs PEC Zwolle H2H pagina aan.

Twente vs PEC Zwolle voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Twente vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Twente vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Twente tegen PEC Zwolle?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Twente tegen PEC Zwolle te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Twente vs PEC Zwolle?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl