Union Saint-Gilloise vs Antwerp

Union Saint-Gilloise vs AntwerpUnion Saint-GilloiseAntwerp

⚽ 2023-09-03 – First Division A

 

Union Saint-Gilloise vs Antwerp Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Antwerp wordt op 2023-09-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Blessin heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Antwerp 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Union Saint-Gilloise vs Antwerp, behaalde Union Saint-Gilloise 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Antwerp uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);
  • voor Antwerp: V. Janssen(1 goals/match);

Union Saint-Gilloise vs Antwerp Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Union Saint-Gilloise en Antwerp:

Datum Uitslagen
2023-05-28 Antwerp 1 – 1 Union Saint-Gilloise
2023-05-03 Union Saint-Gilloise 0 – 2 Antwerp
2023-03-02 Antwerp 1 – 0 Union Saint-Gilloise
2023-02-01 Union Saint-Gilloise 1 – 0 Antwerp

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Union Saint-Gilloise vs Antwerp H2H pagina aan.

Union Saint-Gilloise vs Antwerp voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Union Saint-Gilloise vs Antwerp Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Antwerp gespeeld in de First Division A op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Union Saint-Gilloise vs Antwerp Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Antwerp gespeeld in de First Division A op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Union Saint-Gilloise tegen Antwerp?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Union Saint-Gilloise tegen Antwerp te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Union Saint-Gilloise vs Antwerp?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl