Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing

Union Saint-Gilloise vs RFC SeraingUnion Saint-GilloiseRFC Seraing

⚽ 2023-04-16 – First Division A

 

Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en RFC Seraing wordt op 2023-04-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 17:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach K. Geraerts heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RFC Seraing 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing, behaalde Union Saint-Gilloise 2 overwinningen in eigen huis, terwijl RFC Seraing uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Union Saint-Gilloise: n/a
  • voor RFC Seraing: n/a

Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Union Saint-Gilloise en RFC Seraing:

Datum Uitslagen
2022-10-30 RFC Seraing 1 – 2 Union Saint-Gilloise
2022-01-18 RFC Seraing 0 – 4 Union Saint-Gilloise
2021-10-16 Union Saint-Gilloise 4 – 2 RFC Seraing
2021-04-03 Union Saint-Gilloise 2 – 0 RFC Seraing

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing H2H pagina aan.

Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - RFC Seraing gespeeld in de First Division A op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - RFC Seraing gespeeld in de First Division A op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Union Saint-Gilloise tegen RFC Seraing?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Union Saint-Gilloise tegen RFC Seraing te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Union Saint-Gilloise vs RFC Seraing?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,