Utah Jazz vs Boston Celtics

Utah Jazz vs Boston CelticsUtah JazzBoston Celtics

🏀 2023-03-19 – NBA

 

Utah Jazz vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Boston Celtics in de NBA begint om 02:00 op 2023-03-19. De thuisploeg komt met 33 overwinningen uit de laatste 69 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.686 procent winstpercentage heeft uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 2 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 0 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 5.3 punten heeft:

  • Utah Jazz: 117.2 gemiddelde punten voor, 117.2 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 117.5 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2022-03-24 Boston Celtics 125 – 97 Utah Jazz
2021-12-04 Utah Jazz 137 – 130 Boston Celtics
2021-03-17 Boston Celtics 109 – 117 Utah Jazz
2021-02-10 Utah Jazz 122 – 108 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-03-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-03-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,