Utah Jazz vs Dallas Mavericks

Utah Jazz vs Dallas MavericksUtah JazzDallas Mavericks

🏀 2023-02-07 – NBA

 

Utah Jazz vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 03:00 op 2023-02-07. De thuisploeg komt met 27 overwinningen uit de laatste 54 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.519 procent winstpercentage heeft uit de laatste 54 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 2 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 1.1 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.3 punten heeft:

  • Utah Jazz: 117.6 gemiddelde punten voor, 116.5 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 112.3 gemiddelde punten voor, 112 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2023-01-29 Utah Jazz 108 – 100 Dallas Mavericks
2022-11-03 Dallas Mavericks 103 – 100 Utah Jazz
2022-10-15 Utah Jazz 101 – 115 Dallas Mavericks
2022-07-12 Utah Jazz 83 – 82 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Dallas Mavericks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,