Utah Jazz vs Denver Nuggets

Utah Jazz vs Denver NuggetsUtah JazzDenver Nuggets

🏀 2023-04-08 – NBA

 

Utah Jazz vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 20:30 op 2023-04-08. De thuisploeg komt met 36 overwinningen uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.658 procent winstpercentage heeft uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 2 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -0.7 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 3.4 punten heeft:

  • Utah Jazz: 117.3 gemiddelde punten voor, 118 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 115.9 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2022-12-11 Denver Nuggets 115 – 110 Utah Jazz
2022-10-29 Denver Nuggets 117 – 101 Utah Jazz
2022-10-20 Utah Jazz 123 – 102 Denver Nuggets
2022-07-18 Utah Jazz 82 – 72 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Denver Nuggets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl