Utah Jazz vs Los Angeles Clippers

Utah Jazz vs Los Angeles ClippersUtah JazzLos Angeles Clippers

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Los Angeles Clippers in de NBA begint om 02:30 op 2023-10-28. De thuisploeg komt met 0 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Clippers een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 2 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Clippers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -16 punten, terwijl Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 12 punten heeft:

  • Utah Jazz: 114 gemiddelde punten voor, 130 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Clippers: 123 gemiddelde punten voor, 111 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Los Angeles Clippers:

Datum Uitslagen
2023-10-11 Los Angeles Clippers 103 – 98 Utah Jazz
2023-10-09 Los Angeles Clippers 96 – 101 Utah Jazz
2023-07-09 Utah Jazz 105 – 99 Los Angeles Clippers
2023-01-19 Utah Jazz 126 – 103 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Los Angeles Clippers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Los Angeles Clippers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Los Angeles Clippers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Los Angeles Clippers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Los Angeles Clippers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd