Utah Jazz vs Phoenix Suns

Utah Jazz vs Phoenix SunsUtah JazzPhoenix Suns

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Utah Jazz vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-20. De thuisploeg komt met 4 overwinningen uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 0 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -5.3 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.5 punten heeft:

  • Utah Jazz: 115.2 gemiddelde punten voor, 120.5 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 115.2 gemiddelde punten voor, 113.7 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2023-11-18 Utah Jazz 128 – 131 Phoenix Suns
2023-10-29 Phoenix Suns 126 – 104 Utah Jazz
2023-07-15 Phoenix Suns 93 – 97 Utah Jazz
2023-03-28 Utah Jazz 103 – 117 Phoenix Suns

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Phoenix Suns?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd