Utah Jazz vs Sacramento Kings

Utah Jazz vs Sacramento KingsUtah JazzSacramento Kings

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Utah Jazz vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 02:00 op 2023-10-26. De thuisploeg komt met 3 overwinningen uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.2 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 1 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 4.4 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van -5 punten heeft:

  • Utah Jazz: 112.8 gemiddelde punten voor, 108.4 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 109.2 gemiddelde punten voor, 114.2 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2023-10-20 Sacramento Kings 116 – 113 Utah Jazz
2023-03-26 Sacramento Kings 121 – 113 Utah Jazz
2023-03-21 Utah Jazz 128 – 120 Sacramento Kings
2023-01-04 Utah Jazz 115 – 117 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-10-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-10-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd