Utah Jazz vs San Antonio Spurs

Utah Jazz vs San Antonio SpursUtah JazzSan Antonio Spurs

🏀 2023-02-26 – NBA

 

Utah Jazz vs San Antonio Spurs Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen San Antonio Spurs in de NBA begint om 03:00 op 2023-02-26. De thuisploeg komt met 30 overwinningen uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden, terwijl San Antonio Spurs een 0.233 procent winstpercentage heeft uit de laatste 60 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 0 overwinningen thuis, terwijl San Antonio Spurs 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 0.3 punten, terwijl San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -10.4 punten heeft:

  • Utah Jazz: 117.6 gemiddelde punten voor, 117.3 gemiddelde punten tegen
  • San Antonio Spurs: 112.5 gemiddelde punten voor, 122.9 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs San Antonio Spurs Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en San Antonio Spurs:

Datum Uitslagen
2022-12-27 San Antonio Spurs 126 – 122 Utah Jazz
2022-10-12 Utah Jazz 104 – 111 San Antonio Spurs
2022-03-12 San Antonio Spurs 104 – 102 Utah Jazz
2021-12-28 San Antonio Spurs 104 – 110 Utah Jazz

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen San Antonio Spurs wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs San Antonio Spurs Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en San Antonio Spurs en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2023-02-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2023-02-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen San Antonio Spurs?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen San Antonio Spurs, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs San Antonio Spurs?

Geplaatst in NBA Getagd met ,